TENDINTELE ANULUI 2019 IN MATERIE DE NUNTI


  Pentru miresele anului 2019 s-a dat deja startul pregatirilor pentru ziua cea mare.  In cele ce urmeaza, va prezentam  cateva din tendintele anului 2019 in materie de nunti.
Anul acesta sunt in voga conceptele inspirate din natura,  motivele rustice, accentele de epoca, detaliile glamour.
     In ceea ce priveste aranjamentele florale, acestea incep sa isi piarda din popularitate, fiind inlocuite cu decoruri din plante, frunze cu aspect luxuriant, chiar si muschi, amplasate direct pe masa si nu in clasicele vaze sau suporturi . Pentru buchetul miresei, pe langa verdele-crud, vor predomina si nuantele de mov. 
     Stim cu totii ca majoritatea nuntilor au , fiecare, o oarecare doza de glam . Anul acesta, nuanta care va face furori este argintiul, acesta fiind prezent incepand cu rochia de mireasa si continuand cu decoratiuni, invitatii de nunta si asa mai departe.
     Rochiile de mireasa pun accent, incepand cu anul 2019, pe confort si nu pe estetica, mireasa anului 2019 fiind una moderna si practica. Prin urmare, una dintre noutatile anului este rochia de mireasa cu buzunare, rochie ce ofera miresei posibilitatea de a purta cu sine cateva din lucrurile valoroase. De asemenea, se asteapta ca rochiile sa fie in nuante extrem de stralucitoare si metalice, in detrimentul albului clasic. 
Nici mirii nu au fost neglijati, designerii venind cu propuneri noi si pentru acestia. Culorile recomadate pentru costumele de ceremonie sunt , anul acesta : albastru inchis (cerneala) , burgundi, kaki , verde, mustar, renuntandu-se insa la costumele albe si negre.
     Locatia pentru ziua nuntii poate fi intr-un cadru natural, nunta la cort fiind inca in tendinte si la mare cautare . Organizarea unei nunti la cort aduce cu sine mai multe avantaje, printre care enumeram eleganta si cadrul de poveste  oferit  de acesta atunci cand este amplasat intr-un loc cu verdeata, liberatea si usurinta adaptarii decorului in functie de dorintele dvs, spre deosebire de restaurante sau hoteluri, unde trebuie sa adaptati decorul in functie de arhitectura locului.
     Cei care se gandesc la o astfel de nunta, organizata la cort, trebuie sa stie ca acestea sunt disponibile spre inchiriere pe toata perioada anului. Perioadele mai reci ale anului nu reprezinta un inconvenient si asta deoarece corturile moderne beneficiaza de sisteme de incalzire .
Si mobilierul amplasat in interiorul unui cort de nunta da dovada de bun gust si rafinament, acesta fiind imbracat in huse elegante si in asortate cu restul decorului
     Machiajul din ziua nuntii este elementul principal al imaginii fiecarei mirese . Printre principalele tendinte in materie de make-up este stralucirea naturala si radianta a pielii. Acest look discret este perfect completat de un machiaj usor al ochilor, in nuante de nude. Pentru miresele care vor opta pentru un machiaj mai indraznet, trebuie stiut ca , pentru ochi, este recomadat machiajul Smokey Eyes in nuante de albastru electric, mov, burgundy.
     Pentru buze, in tendintele anului 2019 este rujul in nuanta vinului rosu. Miresele care opteaza pentru aceasta nuanta de ruj trebuie sa tina cont ca restul machiajului este obligatoriu sa fie in nuante deschise, naturale, pentru a nu crea un contrast foarte puternic, deranjant.
     Speram ca articolul nostru sa vina in ajutorul tuturor celor care isi organizaza marele eveniment  in anul 2019, iar ideile prezentate mai sus sa va ajute in luarea celor mai bune decizii. Sursa Aici ... 

Comentarii