Cum a fost surprinsă fiica lui Adrian Minune

Ale tinereţii valuri. Carmen Minune nu se mai potoleşte. Spre disperarea tatălui său, celebrul manelist Adrian Minune, fata este o rebelă din fire. Faptele ei dovedesc clar acest lucru.Deşi a promis că nu mai fumează şi chiar a avut o perioadă în care s-a ţinut de cuvânt, Carmen a comis-o din nou. Paparazzi Spynews.ro au surprins-o sudând ţigară de la ţigară. Totul s-a întâmplat la o terasă. Însoţită de mai mulţi prieteni, frumoasa fată nu s-a mai putut


abţine. Pe undeva, gestul este unul de înţeles. Carmen şi amicii săi au cinat, iar, vorba fumătorilor, „după o masă copioasă, merge o ţigară delicioasă”. Dacă în alte rânduri fata s-a ferit de privire curioşilor, de data asta ea a fumat în văzul lumii. E semn clar! Adrian Minune îi acceptă viciul.
În vârstă de 18 ani, Carmen  este deja cunoscută pe plan muzical, căci a scos piese care sunt pe buzele tuturor. Una dintre melodiile de succes ale tinerei cântăreţe este "Domino", care se aude deja la radio.
Mai mult, Carmen Minune face furori printre bărbaţi. Tânăra vedeta are forme apetisante şi un chip pe care cu greu îl poţi uita. În această vară, fiica lui Adrian Minune s-a lăsat fotografiată în piscină, iar imaginea a făcut-o publică pe internet, înnebunindu-şi fanii. Carmen a atras atenţia asupra ei, după ce a fugit de acasă cu fostul iubit, Franco, împreună cu care a avut o relaţie cu năbădăi.

Sursa:spynews.ro

Comentarii