Bărbatul care a trădat-o pe Andreea Esca, probleme mari cu legea! A ajuns din nou în faţa judecătorilor

Bărbatul care i-a furat datele bancare ale Andreei Esca şi a vrut să divulge presei salariul vedetei pe 500 de euro a ajuns din nou în faţa judecătorilor.
Ciprian Enciu a ajuns în faţa magistraţilor din cauza unei sancţiuni contravenţionale pe care chiar el a contestat-o. Convins că agenţii de circulaţie l-au amendat fără motiv, Enciu a deschis un proces împotriva Inspectoratului de Poliţie Suceava. În ultima perioadă, bărbatul a devenit un client fidel al tribunalelor, el fiind dat în judecată şi de un executor judecătoresc ce încerca să recupereze de la el o datorie.


Condamnat pentru sustragere de date informatice
În 2010, Enciu, care era angajat la o bancă din Suceava, a contactat mai multe ziare de scandal din Bucureşti încercând să vândă informaţii despre salariul Andreei Esca, cu 500 de euro. Jurnaliştii au anunţat, însă, procurorii DIICOT, care l-au trimis în faţa judecătorilor. Ciprian Ionuţ Enciu a fost condamnat iniţial la un an cu suspendare pentru sustragere neautorizată din sistemul informatic al băncii, în timp ce pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, bărbatul a primit trei luni, de asemenea cu suspendare. Sentinţa a fost atacată, iar la recurs judecătorii i-au diminuat pedeapsa la şase luni cu suspendare.

Sursa:spynews.ro

Comentarii