Titlu, descriere sau miniatură greșită a videoclipului pe Facebook ???


Titlu, descriere sau miniatură greșită a videoclipului pe Facebook

Când introduci o adresă URL YouTube pe Facebook, titlul, descrierea sau miniatura videoclipului care apare automat poate uneori să fie goală sau neactualizată. Aceasta se poate întâmpla când un videoclip YouTube este postat pe Facebook sau inclus într-o postare înainte ca procesarea acestuia să se încheie sau când videoclipul este privat.

Uneori, poate să apară un titlu, o descriere sau o miniatură neactualizată chiar și după ce videoclipul s-a terminat de procesat și este setat ca public. Această eroare se va rezolva în final de la sine după ce Facebook își actualizează memoria cache.

Cum poți actualiza imediat titlul sau descrierea


Ar trebui să poți edita manual titlul sau descrierea în interfața de utilizare Facebook pentru a-ți corecta postarea.

Dacă videoclipul a fost încărcat de tine și vrei să te asiguri că alți utilizatori vor vedea titlul și descrierea corecte atunci când îl postezi pe Facebook, poți introduce adresa URL a videoclipului în instrumentul de depanare pentru Facebook. Aceasta va actualiza imediat titlul și descrierea din memoria cache.

Dacă ai alte probleme, îți recomandăm să le raportezi echipei Facebook.

Cum poți evita această problemă


Când încarci un videoclip, înainte de a-i insera linkul pe Facebook, asigură-te că este procesat și setat la public și că informațiile și miniatura acestuia sunt setate pe YouTube. Când inserezi linkul, informațiile videoclipului se vor încărca imediat în memoria cache a site-ului Facebook. Chiar dacă titlul sau descrierea este modificată pe YouTube, vechile informații vor fi păstrate pentru orice utilizator care inserează acea adresă URL până când memoria cache a site-ului Facebook este actualizată.

Comentarii