YouTube invata Utilizatorii cum sa scape de faimosul Content ID

În încercarea de a uşura munca creatorilor de conţinut video, YouTube a integrat o nouă funcţie în repozitoriul său de muzică, care aceste materiale se pot utliza fara avea vreo problema .
Folosind aceste detalii, cei care realizează clipuri video pot să se ferească de „faimoasele” alerte Content ID, care pot avea efecte negative asupra muncii lor .
Astfel, poţi să eviţi alertele Content ID care aduc de la sine şi alte neplăceri pe lângă posibilitatea de a aplica reclame peste conţinutul tău.
YouTube informează utilizatorii dacă clipul va fi blocat în toată lumea sau în anumite regiuni, dacă integrarea melodiei va duce la restricţionarea redării părţii audio, sau dacă companiile care deţin drepturile vor folosi clipul tău pentru a-şi monetiza muzica.
La sfârşitul zilei, această mişcare va fi benefică pentru utilizatori, care vor evita pierderea de timp cu urcarea, verificarea şi apoi reencodarea clipului până când acesta trece de filtrul Content ID. Aceştia pot şti starea clipului chiar înainte să exporte materialul din software-ul de editare. Desigur, muzica pe care astăzi nu o găseşti în repozitoriul YouTube poate fi inclusă mâine, iar sistemul va sancţiona automat retroactiv orice creator de conţinut.

Comentarii