Noțiuni de bază despre contranotificări

O contranotificare este o solicitare de natură juridică prin care ceri echipei YouTube să restabilească un videoclip eliminat pentru o presupusă încălcare a drepturilor de autor. Poți folosi acest proces numai dacă încărcarea a fost eliminată sau dezactivată ca urmare a unei greșeli sau a unei identificări eronate a materialului eliminat sau dezactivat, cum ar fi cazurile de utilizare loială. Nu apela la acest proces în niciun alt caz.
Dacă videoclipul a fost eliminat, dar nu îndeplinește criteriile de mai sus, îți recomandăm să soliciți o retragere sau pur și simplu să aștepți ca avertismentul să expire.



Trimițând o contranotificare, ești de acord ca informațiile tale să fie dezvăluite în acest mod. Nu vom redirecționa contranotificarea niciunei alte părți în afara reclamantului inițial.
Contranotificările trebuie să fie trimise de persoana care a încărcat inițial videoclipul sau de un reprezentant autorizat să acționeze în numele său, cum ar fi un avocat. Pentru a trimite o contranotificare, folosește formularul nostru web. Îl poți accesa în secțiunea Notificări privind drepturile de autor din cont.
Procesarea contranotificării durează 10 zile lucrătoare de la trimitere. Te rugăm așadar să ai răbdare. În această perioadă, reclamantul poate să intenteze un proces pentru a obține o decizie judecătorească care să interzică restabilirea conținutului.
În cazul în care contul a fost suspendat pentru încălcări repetate ale drepturilor de autor, nu vei avea acces la formularul web de contranotificare. Dacă este cazul, poți trimite o contranotificare fără a folosi un formular standard.

Sursa : Click Aici

Comentarii